Köszöntjük Önöket a Tabi Kaptár Kft. weboldalán!

Cégünk kaptárak és egyéb méhészeti eszközök gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A tabi kaptárgyártó üzem több, mint 50 éve áll a magyar méhészek szolgálatában. A múlt század 60-as éveiben néhány méhészetet kedvelő, asztalos munkához értő ember alakított egy kis szövetkezetet, amely a 70-es években az OMSZKV, majd a HUNGARONEKTÁR keretei között 150 fővel működő termelőüzemmé fejlődött, és az egész ország területét ellátta kaptárral, és egyéb méhészeti eszközökkel. A rendszerváltást követően az anyavállalattal együtt felszámolták. A 90-es évek elején magánvállalkozásként indult újra a régi, nagy gyártási tapasztalatokkal rendelkező szakmunkásgárda közreműködésével.

Kitűnő szakembereink nagy gondot fordítanak a minőségre, és a pontosságra. Ennek köszönhetően sikerült megőrizni régi vásárlóinkat, sőt a fiatalabb méhészek is szívesen keresnek fel bennünket. Az általunk gyártott kaptárak mérethűek, és csereszabatosak. Termékpalettánk bővítésére is nagy gondot fordítunk, melynek köszönhetően ma már több mint 100 féle eszközt gyártunk és forgalmazunk.

Fő törekvésünk esztétikailag és minőségileg kifogástalan magyar termékekkel ellátni az igényes méhészeket. Reméljük, termékeink az Ön tetszését is elnyerik, és az általunk   készített termelőeszköz használójaként hosszú távon is elégedett lesz a minőséggel.

Méhésztársi üdvözlettel:

Szabó István
cégvezető