Jó, ha tudja ...

Ha a méhész kaptárat vásárol akkor azt is tudja, hogy nem 1-2 évre veszi azt meg. A jó minőségű kaptár 20, de akár 30 évig is kibírja jelentősebb javítások nélkül. Karbantartást persze ez idő alatt is igényel; mint ahogy kifestetjük a lakásunkat, vagy ajtót, ablakot cserélünk, úgy a kaprtárunkról is gondoskodni kell, hiszen fokozottan ki van téve a szélsőséges időjárásnak, így a tavasz és az ősz, valamint a nyár és a tél nagy nyomásának. Mindehhez vegyük figyelembe, hogy ez idő alatt a benne lakó méhek dolgoznak, párát és hőt termelnek.

Mi a termékeink szerkezeti kialakításával, minőségével, tartósságával és méretpontosságával garantálni tudjuk, hogy a méhészkedés ne szenvedéssel teli munka, hanem örömteli hobbi és kellemes időtöltés legyen. 

Vajon a saját magunk, vagy a jó ismerős által készített kaptárak, vagy kiegészítők megfelelnek ezeknek az elvárásoknak?

Vajon milyen lesz ennek a méznek minősége, vagy mennyi ideig lesznek egészségesek vagy élnek az ilyen kaptárakba költöztetett méhek? Sok aprónak tűnő kérdés merül fel ilyenkor a jó méhész fejében. El kell döntenie, hogy mi legyen a következő lépés a minőség megőrzésének megtartása végett.

Amit a Tabi Kaptár Kft. a több, mint 50 éves szakmai tapasztalatával ajánlani tud:

Mi csak minőségi, természetes fa alapanyagokból dolgozunk.

Megmunkálás előtt a faanyagokat gondosan szétválogatjuk figyelve arra, hogy a belőle készült elemek a legjobb tulajdonságokkal rendelkezzenek.

Az általunk elkészített kaptárak, elemek szabvány szerint készülnek, így a 15 éve készült kaptárokba is pontosan illeszkednek a ma elkészített elemek.

Amennyiben a szabványtól eltérő elemre, alkatrészre lenne szüksége, jelezze, és szívesen állunk rendelkezésére.

A nagy teljesíményű minőségi famegmunkáló gépeinkkel, precíz, pontos munkával nagyobb darabszámú rendelést is tudunk vállalni.

A kaptárakhoz, kiegészítikhöz minden alkatrészt magunk gyártunk, beleértve a fém alkatrészeket is.

Termékeink minőségét az évek óta itt dolgozó jól felkészült szakmunkás gárdánkra alapozzuk.

Ne feledje, rendelésekor ingyenes tanácsadással is szívesen állunk rendelkezésére. Bővebb tájékoztatást telefonon is kérhet, vagy személyesen is szívesen látjuk üzemünkben hétfőtől péntekig 06-14 óráig.Méhésztársi üdvözlettel:
Szabó István cégvezető